Kūną ir jausmus šildantis receptas: kokosų, imbiero ir kario marinatas viščiukui

Namai labiausiai kvepia namais, kai kvepia keptu viščiuku. Geras marinatas yra skanaus ir sultingo kepto viščiuko garantija. Kokosų pieno, imbiero ir kario marinato recepto prašys ir kaimynai, ir draugai.

Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

Kokosų ir kario marinatui pasigaminti reikia:

  • 200 ml kokosų pieno

  • 1 šaukšto geltonosios kario pastos

  • 3–4 plonų riekelių imbiero

  • 1 žaliosios citrinos sulčių

  • 2 šaukštų šviesaus sojų padažo

1. Viską sumaišykite kartu ir šiame mišinyje marinuokite viščiuką.

2. Patarimus, kaip teisingai marinuoti ir kepti viščiuką, kad būtų sultingas, rasite čia.

Skanaus!