Video receptą žiūrėkite čia.
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
1–2 asm.
Gaminimo laikas: apie 10 min.
1½ stiklinės TICHĖ negazuoto mineralinio vandens
1 šaukšto džiovintų kinrožių
Žiupsnelio Sičuano pipirų
2–3 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo
1 saujos ledukų
4–5 šviežių aviečių
1. Į prikaistuvį pilkite ½ stiklinės TICHĖ negazuoto mineralinio vandens, sudėkite kinrožes,
Sičuano pipirus ir užvirkite. Ant nedidelės kaitros virkite apie 5 min.
2. Gautą sirupą perkoškite per sietelį ir sumaišykite su DANSUKKER šviesiuoju sirupu.
3. Į IITTALA stiklinę sudėkite ledukus ir avietes. Įpilkite šaukštą gauto kinrožių sirupo ir
užpilkite likusiu vandeniu.
Skanaus,