Kinrožių ir Sičuano pipirų limonadas (Receptas)

Pasigaminti gardų limonadą namuose yra labai paprasta. Šį kartą Alfas pasidalino išskirtiniu receptu: kinrožių arbatos, Sičuano pipirų ir uogų limonado, kuris pavyks iš pirmo karto ir bus išragautas iki paskutinio lašo per kelias minutes. Skanaus.

VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:

Naminis kmynų limonadas

Naminis cinamoninis žolelių limonadas


1–2 asm.

Gaminimo laikas: apie 10 min.

Naminiam limonadui pagaminti reikia:

  • 1½ stiklinės TICHĖ negazuoto mineralinio vandens

  • 1 šaukšto džiovintų kinrožių

  • Žiupsnelio Sičuano pipirų

  • 2–3 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • 1 saujos ledukų

  • 4–5 šviežių aviečių

1. Į prikaistuvį pilkite ½ stiklinės TICHĖ negazuoto mineralinio vandens, sudėkite kinrožes,

Sičuano pipirus ir užvirkite. Ant nedidelės kaitros virkite apie 5 min.

2. Gautą sirupą perkoškite per sietelį ir sumaišykite su DANSUKKER šviesiuoju sirupu.

3. Į IITTALA stiklinę sudėkite ledukus ir avietes. Įpilkite šaukštą gauto kinrožių sirupo ir

užpilkite likusiu vandeniu.

Skanaus,