Kerintis Tofu lengvumas - 11 receptų

Lengvas, nekaloringas ir laikomas vienu iš maistingiausių baltyminių produktų – tokiais būdvardžiais galima apibūdinti iš virtų ir smulkintų sojos pupelių gaminamą sojų varškę arba, kaip mėgstama sakyti, sojų sūrį „tofu“. Be jau minėtų savybių, galima išskirti, kad šis produktas organizmą aprūpina įvairiomis naudingomis medžiagomis, pavyzdžiui, suvalgę 100 gramų tofu, gausite apie 30 procentų mangano, apie 20 procentų kalcio paros normos. Beje, tofu yra vienas iš populiariausių produktų Japonijoje ir Kinijoje. Jei norėtumėte, kad šis ingredientas dažniau gardintų jūsų patiekalus, siūlome pasisemti idėjų!

Tofu iešmeliai

Daržovių lazdelės ir keptas tofu sūris

Tofu „varškėčiai“

Vegetariška „ramen“ makaronų sriuba su tofu ir „shiitake“ grybais

Tiramiso tortas

Tofu vėrinukai

Miso sriuba su lašiša

Aštraus tofu ir vyšninių pomidorų iešmelis

Avinžirnių ir tofu užtepėlė

Laukinių ryžių ir lęšių suvožtinis

Šilkinio tofu ir šokolado putėsiai