JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
1 asm.
2 apelsinų
1 aitriosios paprikos (Piri piri)
1 citrinos
4 šaukštų GIFFARD pasiflorų sirupo
200 ml PFANNER mangų ir pasiflorų nektaro
300 ml TORRES nealkoholinio vyno „Natureo Syrah“
Pasifloros skiltelės (papuošti)
1. 1 apelsino žievelę sutrinkite su 1 aitriąja paprika ir sumaišykite su apelsinų ir citrinos sultimis. Gautą masę nukoškite.
2. Puode sumaišykite GIFFARD pasiflorų sirupą, PFANNER mangų ir pasiflorų nektarą, TORRES nealkoholinio vyną „Natureo Syrah“, citrusų sulčių mišinį ir pašildykite iki 50–60 °C temp.
3. Gėrimą patiekite karštą, papuoškite pasifloros skiltele ar aitriąja paprika.
Skanaus.