2 asm.
Gaminimo laikas: 20 min
1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio „Black Angus“
2 šaukštų JADE BRIDGE sezamų aliejaus
1 saujos shiitake grybų
1 saujos shimeji grybų
1 aitriosios paprikos
1 šaukšto smulkinto imbiero
1 skiltelės česnako
1 šaukšto smulkintų svogūnų laiškų
1 šaukšto JADE BRIDGE ryžių acto
2 šaukštų KIKKOMAN padažo „Ponzu“
2–3 šaukštų WOWMAMA padažo su baravykais
1 šaukšto svogūnų traškučių
Keleto baziliko lapelių
1. KITCHEN ME brandintos jautienos mentės didkepsnį „Black Angus“ nusausinkite
popieriniu rankšluosčiu ir ištepkite 1 šaukštu JADE BRIDGE sezamų aliejaus.
2. Įkaitintoje keptuvėje kepkite iš visų pusių po 1 min., apkepus mėsą pailsinkite 5–6 min.
3. Keptuvėje pakepinkite smulkintus shiitake ir shimeji grybus apie 2 min.
4. Dubenyje sumaišykite ½ plonai pjaustytą aitriąją papriką, smulkintą imbierą, smulkintą
česnaką, smulkintus svogūnų laiškus, JADE BRIDGE ryžių actą, sezamų aliejų,
KIKKOMAN padažą „Ponzu“.
5. Į gautą marinatą sudėkite karštus grybus ir gerai išmaišykite.
6. Į lėkštę dėkite WOWMAMA padažą su baravykais, ant jo dėliokite labai plonai pjaustytą
jautieną, ant viršaus sudėkite keptus marinuotus grybus. Viską puoškite likusia plonai
pjaustyta aitriąja paprika, svogūnų traškučiais ir baziliko lapeliais.
Skanaus.