JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
3–4 asm.
Gaminimo laikas: 40 min.
3 paprikų
2 svogūnų
3 skiltelių česnako
4–5 šakelių čiobrelių
5 šaukštų alyvuogių aliejaus
150 g maskarponės sūrio
200 ml grietinėlės
1 saujos bazilikų lapelių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1. Paprikas ir svogūnus supjaustykite stambiais gabalėliais, sumaišykite su česnakais,
čiobreliais, druska, alyvuogių aliejumi ir kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.,
200 °C temp., kol daržovės suminkštės.
2. Keptas daržoves sudėkite į BLENDTEC trintuvą, kartu su maskarponės sūriu ir
grietinėle, sutrinkite iki vientisos masės.
3. Gautą sriubą patiekite su alyvuogių aliejumi, šviežių bazilikų lapeliais ir šviežiai
grūstais pipirais.
Video receptas:
Skanaus.