Atnaujinta: bal 18
Video receptą žiūrėk Alfo instagramo profilyje čia.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
350 g PAULUNS granolos su mėlynėmis, citrinų aliejumi ir kokosais
100 g DOBILAS ekologiško kefyro
1 šaukšto riešutų sviesto
10 g skysto medaus
2 bananų
1 šaukštelio kepimo miltelių
1 kiaušinio
1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo
Keleto šilauogių
Mėtų lapelių (papuošimui)
Dribsniai:
Į lėkštę suberkite PAULUNS granolą su mėlynėmis, citrinų aliejumi ir kokosu.
Užpilkite DOBILAS ekologišku kefyru.
Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite bananą.
Į lėkštę dėkite banano gabaliukus, riešutų sviesto ir apšlakstykite skystu medumi.
Papuoškite mėtų lapeliais.
Blyneliai:
Į smulkintuvą sudėkite paruoštus dribsnius, kepimo miltelius ir įmuškite kiaušinį. Masę gerai išplakite.
Įkaitintoje keptuvėje formuokite norimo dydžio blynelius. Ant viršaus įspauskite banano griežinėlių.
Uždėkite dangtį, kepkite ant nedidelės ugnies apie 2–3 min., iš abiejų pusių.
Iškepusius blynelius pagardinkite DANSUKKER auksaspalviu sirupu.
Papuoškite šilauogėmis ir mėtų lapeliais. Šie blyneliai puikiai tiks netoleruojantiems glitimo.
Gardžių atradimų.