Atnaujinta: 2023 m. gegužės 23 d.
100 g krevečių
150 g vištienos filė
2 šaukštų BASSO purškiamo alyvuogių aliejaus
2 skiltelių česnako
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
Žiupsnelio KOTANYI maltų kalendrų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
1 saujos marinuotų svogūnėlių
1 šaukšto KIKKOMAN padažo „Teriyaki BBQ“
TINGINIO PANTIS nealkoholinio obuolių sidro (patiekti)
Prenumeruok Alfo laišką ir kiekvieną penktadienį gauk 10 Alfo atrinktų receptų.
Naujienlaiškį nemokamai prenumeruok čia.
1. Krevetes ir vištieną apipurkškite BASSO alyvuogių aliejumi, užtarkuokite česnako, berkite
KOTANYI juodųjų pipirų, maltų kalendrų, druskos. Viską išmaišykite ir paskleiskite rankomis. Ant
viršaus berkite marinuotus svogūnėlius ir leiskite pasimarinuoti 10–15 min.
2. Verkite vištieną, krevetes ir svogūnėlius ant iešmelių. Formuodami norimus vėrinukus.
3. ZYLE grilį apipurkškite alyvuogių aliejumi, sudėkite iešmelius ir kepkite 180 °C temp. apie 5–7
min.
4. Prieš baigiant kepti aptepkite KIKKOMAN padažu „Teriyaki BBQ“ ir leiskite jiems apskrusti.
5. Ant agurkų ir granatų salotų dėkite iškeptus iešmelius, juos dar galite aptepti „Teriyaki BBQ“
padažu.
6. Patiekite su TINGINIO PANTIS nealkoholiniu obuolių sidru.
PATARIMAI
1. Vištieną galite keisti triušiena.
2. Jei nemėgstate marinuotų svogūnėlių, juos galite pakeisti ananasais ar marinuota paprika.
Skanaus.