Atnaujinta: 2022 m. spalio 4 d.
100 g aviečių
1 puodelio vaisinės ar kitos jūsų mėgstamos stiprios arbatos
3–4 šaukštų DANSUKKER šviesiojo sirupo
⅓ citrinos žievelės
⅓ apelsino žievelės
Žiupsnelio KOTANYI imbiero
Žiupsnelio KOTANYI Kajeno paprikų
Žiupsnelio KOTANYI gvazdikėlių
1. Į virtuvinį smulkintuvą berkite avietes, pilkite arbatą, įtarkuokite citrinos ir apelsino žievelių, pilkite DANSUKKER šviesiojo sirupo, berkite KOTANYI imbiero, Kajeno paprikų, gvazdikėlių. Viską sutrinkite.
2. Masę supilstykite į ledukų formeles ir dėkite į šaldiklį. Tokius kubelius vėliau galite užpilti karštu vandeniu ir mėgautis sodraus skonio arbata.
PATARIMAI:
1. Avietes galite keisti juodaisiais serbentais.
Skanaus.