JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
Ankštinės daržovės puikiai tinka ir desertuose! Avinžirniuose gausu vitaminų, mineralų ir augalinių baltymų, o jų šiame recepte tikrai nesijaučia.
150 g riešutų (naudoti anakardžiai ir lazdyno riešutai)
150 g virtų/konservuotų/garuose ruoštų avinžirnių
150 g šviežių datulių be kauliukų
1/2 a.š. cinamono
15 g natūralios kakavos
30 g kokosų drožlių + apvoliojimui
Žiupsnio druskos
Visus ingredientus sudedame į maisto trintuvą ir sutriname. Riešutų gabaliukų tikrai gali likti!
Rankomis formuojame rutuliukus ir apvoliojame kokosų drožlėse.
Dedame į šaldytuvą valandai laiko ir vėliau skanaujame.
Skanaus!
Šių receptų publikavimas – ne pelno siekiančios organizacijos „Gyvi gali“ projekto „Nori gali“ dalis. Projektas įkvepia augalinio – sotaus ir skanaus – maisto atradimams. Kiekvieną savaitę mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių receptų!
Už šios savaitės receptą dėkojame tinklaraščiui Sveikas receptas.