Video receptą žiūrėkite čia.
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:
4 asm.
200 g sviestinio moliūgo
2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus
1½ NATUR COMPAGNIE ekologiškų daržovių sultinio kubelių
100 g pievagrybių ar kitų mėgstamų grybų
2 česnako skiltelių
1 vidutinio mėlynojo svogūno
1 nedidelės romaninės salotos
1 saujos špinatų
⅓ citrinos žievelės
1 šaukšto KIKKOMAN padažo „Ponzu“
Žiupsnelio KOTANYI kmynų
2–3 KOTANYI cinamono lazdelių
150 g AUGA ekologiškų rudųjų lęšių be skysčio
1 saujos granatų sėklų
100 g fetos sūrio
Mėgstamų prieskoninių žolelių (papuošti)
1 l mėgstamo sultinio
URTĖS kvietinės duonos su moliūgų sėklomis (patiekti)
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
1. Moliūgą nulupkite, išpjaukite sėklas ir supjaustykite vidutiniais gabalėliais.
2. Į ZYLE keptuvę pilkite aliejaus, berkite moliūgo gabaliukus ir gerai apkepinkite. Dėkite
NATUR COMPAGNIE ekologiškus daržovių sultinio kubelius.
3. Pievagrybius perpjaukite į kelias dalis, susmulkinkite česnakus, supjaustykite romaninę salotą.
4. Į dubenį dėkite romanines salotas, špinatus.
5. Į keptuvę suberkite pievagrybius ir pjaustytus svogūnus. Viską pakepinkite.
6. Į kitą dubenėlį įtarkuokite citrinos žievelės, dėkite vieną česnako skiltelę, pilkite KIKKOMAN
padažą „Ponzu“ ir aliejaus. Viską išmaišykite.
7. Kai apkeps svogūnai, berkite likusį česnaką, KOTANYI kmynų, juodųjų pipirų ir cinamono
lazdelių.
8. Į dubenį su salotomis, pilkite padažą, berkite AUGA ekologiškų rudųjų lęšių, viską
išmaišykite. Į serviravimo lėkštę dėkite salotų, keptų moliūgų ir grybų, berkite granatų sėklų,
plėšyto fetos sūrio. Papuoškite mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis.
9. Jei gaminsite sriubą, į puodą su sultiniu dėkite keptus moliūgus ir grybus, salotas su lęšiais,
viską išmaišykite ir pavirkite 1 min. Serviruokite dubenėlyje, dėkite plėšytos fetos, granatų sėklų, papuoškite mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis. Patiekite su skrudinta URTĖS kvietine duona su moliūgų sėklomis.
Skanaus.