Paieškos rezultatai

Rasti 2736 elementai su „kaip-supjaustyti-arbūzą“

  • Arbūzas salotose? Puiku, bet supjaustykite jį tinkamai! + videopamoka

    Kai norisi kažko gaivaus, kąsnelis arbūzo visada yra tai, ko norisi. Arbūzas puikiai dera ir salotose, tačiau, kad harmoningai jose suskambėtų, labai svarbu tinkamai jį supjaustyti Yra vos trys žingsniai, padėsiantys arbūzą supjaustyti greitai ir patogiai: 1. Arbūzo minkštimą padalykite į kelias dalis. Supjaustykite kubeliais. Jeigu tokios dėmės ant arbūzo nerandate arba ji yra balta, tai reiškia, kad arbūzas buvo nuskintas per

  • Arbūzų ir pomidorų gaspačas (Receptas)

    Gaivinantis arbūzų ir pomidorų gaspačas yra puikus pasirinkimas, kai karšta. Arbūzų ir pomidorų gaspačui pagaminti reikia: 200 g arbūzo 3 pomidorų 1 šaukšto raudonojo vyno acto 4

  • Skonių kelionės. Arbūzas + austrės

    savaime ypatingas delikatesas, bet jei išties norite priblokšti bičiulius ir šeimą, patiekite juos su... arbūzais Tiksliau sakant, arbūzų granita, kurią galite pasigaminti maisto smulkintuvu sutrynę šaldyto arbūzo

  • Arbūzo kepsnys su žolelėmis ir balzaminiu actu (Receptas)

    Visi manys, kad patiekiamas tuno kepsnys, ir nustebs, kad patiekiate... arbūzo kepsnį su žolelėmis. Arbūzo kepsniui su žolelėmis pagaminti reikia: 200 g arbūzo 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 2 šaukštų balzaminio Žiupsnelio druskos Žiupsnelio juodųjų pipirų Mėgstamų žolelių ir valgomų gėlių žiedlapių papuošti Iš arbūzo

  • Išsiruošėte prie jūros? Nustebsite: pjaustytas arbūzas – netinkamas užkandis

    Vienas iš pavyzdžių – pjaustytas arbūzas. Nepjaustytos daržovės išlaikys savo skonį ir formą ilgiau nei pjaustytos. Šviežios daržovės. žygiui, ruošiantis ilgiau nei kelias valandas praleisti prie jūros, naudinga pasiimti plautų, mažų ar pjaustytų Švieži vaisiai, kaip ir daržovės, turėtų būti nepjaustyti.

  • Arbūzų salotos su vištiena ir feta (Receptas)

    Gaminant salotas pagal šį receptą, labai svarbu, kad arbūzas būtų sultingas, be to, galima neišimti sėklų #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia 2 porcijoms arbūzų salotų pagaminti reikia: 400 g arbūzo 1 didelio iešmelių su graikišku marinatu „Fiesta“ Žiupsnelio šviežių mėtų Žiupsnelio juodųjų pipirų Aliejaus (kepti) Arbūzui Supjaustykite pomidorą panašiais gabaliukais kaip ir arbūzą, dėkite į tą pačią lėkštę. Be to, nebūtina išiminėti arbūzo sėklų, jas galima valgyti, nes jos naudingos mūsų organizmui.

  • Arbūzų ir agurkų limonadas

    Reikia: 120 ml vandens 100 g cukraus 2 supjaustytų agurkų 1 žaliosios citrinos sulčių 200 ml šviežiai spaustų arbūzo sulčių 80 ml gazuoto vandens arba geriamosios sodos Kelių mėtos lapelių Kelių ledukų agurkus išimkite.Į stiklinę pilkite apie 3–5 šaukštus sirupo (pagal skonį), žaliosios citrinos sultis, arbūzų

  • Alfo idėjos, kaip įdomiai valgyti arbūzą

    Supjaustykite riekelėmis, nusausinkite ir patepkite geru alyvuogių aliejumi. Arba: pomidorai+ arbūzas + bazilikai + feta + svogūnai. Arba: uogos + arbūzas + mėtos. Arbūzo gabalėliais gardinkite mineralinį vandenį, arbūzas jį net kiek pasaldins. drąsiai pagardinkite ją arbūzo gabaliukais. Arbūzų sėklas taip pat galima įkepti į duoną.

  • Gaivus nealkoholinis arbūzų ir mėtų kokteilis (Receptas)

    Arbūzų, obuolių sulčių ir mėtų kokteilio receptas yra tai, kas gali išgelbėti svečių nuotaiką net karščiausią Gaiviam arbūzo kokteiliui pagaminti reikia: 80 ml obuolių sulčių riekelės arbūzo 3–6 lapelių mėtų šaukštelio cukraus 2/4 žaliosios citrinos Sutrinkite arbūzą su mėtomis ir cukrumi, išspauskite žaliosios citrinos