top of page

Vyšnių ir cukinijų uogienė (Receptas)



Uogienei išvirti reikia:

  • 600 g šviežių arba šaldytų vyšnių

  • 400 g cukinijų

  • 50 ml vandens

  • 500 g DANSUKKER cukraus uogienėms

  • 1 šaukštelio vanilinio cukraus.

  • 1 šaukštelio meduolinių prieskonių mišinio

1. Į puodą suberkite uogas, supilkite vandenį ir kaitinkite, kol pradės garuoti. Maišydami suberkite cukrų. Ant vidutinės ugnies pavirkite apie 10–12 min.

2. Suberkite smulkiais kubeliais supjaustytą cukiniją ir virkite dar apie 10 min.

3. Baigdami virti suberkite vanilinį cukrų ir prieskonius.

4. Palikite aušti maždaug 30 min.

5. Supilkite į šiltus stiklainius ir uždarykite.


Gardžių atradimų.

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page