VMG valgo: vištiena su smidrais ir žirneliais


VMG valgo: vištiena su smidrais ir žirneliais, vmg receptas

3-4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 200 g perlinio kuskuso

  • 500 g vištienos filė

  • kelių svogūnų

  • 400 g smidrų

  • 300 g šaldytų žaliųjų žirnelių

  • saujos smulkiavaisių pomidorų

  • šlakelio aliejaus

  • druskos, pipirų

1. Kuskusą kelias minutes pavirkite pasūdytame verdančiame vandenyje arba sultinyje. Tada nukoškite.

2. Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje.

3. Vištienai šiek tiek apskrudus, į keptuvę suberkite pjaustytus svogūnus.

4. Nupjaukite sumedėjusius galus ir smidrus taip pat sudėkite į keptuvę kartu su žirneliais ir pomidoriukais.

5. Įmaišykite paruoštą kuskusą, pagardinkite druska, pipirais ir pakepkite uždengę apie 5 min., kol mėsa ir daržovės suminkštės.

Naujausi įrašai