4 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
1 didelio svogūno
kelių šaukštų sviesto arba alyvuogių aliejaus
½ šaukštelio rudojo cukraus
200 g „shiitake“ grybų (galite pakeisti pievagrybiais ar kitais mėgstamais grybais)
kelių skiltelių česnako
400 g konservuotų smulkintų pomidorų savo sultyse
šlakelio karšto vandens
400 g raviolių su sūrio arba mėsos įdaru
apie 100 g grietinės
druskos, juodųjų pipirų
1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepkite gilioje keptuvėje su sviestu ir cukrumi, kol gražiai pagels.
2. Suberkite pjaustytus grybus ir smulkintą česnaką. Kepkite dar 5 min., kol gražiai apskrus.
3. Tuomet supilkite pomidorus, raviolius, grietinę ir įpilkite šiek tiek vandens, kad ravioliai būtų apsemti.
4. Pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir uždengę dangčiu patroškinkite apie 5 min.