„Virtuvės mitų griovėjai“ pasauliniuose „World Gourmand Cookbook Awards“ apdovanojimuose atsidūrė geriausiųjų kulinarinių žurnalų leidėjų trejetuke. Jis išrinktas iš visų per 20 metų skelbtų konkurso laimėtojų sąrašo.
Apdovanojimą pelnė 2014 m. rudenį VMG išleistas „Kulinarinis kosmosas“. Jis 2015 m. birželį „World Gourmand Cookbook Awards“ įvertintas kaip geriausias kulinarinis žurnalas pasaulyje.
Šį apdovanojimą pelnė 2014 m. rudenį VMG išleistas „Kulinarinis kosmosas“. Jis 2015 m. birželį „World Gourmand Cookbook Awards“ įvertintas kaip geriausias kulinarinis žurnalas pasaulyje. Kiti 20-mečio trejetuke esantys leidėjai yra iš JAV – žurnalas „Lucky Peach“ ir „Gastronomica“.
„Manau, kad sėkmę lemia tai, jog žurnalas kiekvieną kartą yra vis kitoks, su nauja idėja ir tema. Joms kaskart skiriame daug laiko ir energijos. Kuriame vis naujas fotosesijas, kurias įgyvendinti yra iššūkis ne tik visai komandai, bet ir man pačiam. Taip kiekvieną kartą tobulėjame ir toliau judame pirmyn“, – sako fotografas Robertas Daskevičius, kuris rūpinasi, nepriekaištingomis VMG leidinių nuotraukomis.
„Visa VMG komanda svajojo nuskristi į kosmosą, todėl leidome sau fantazuoti ir sukurti kosmosą tiesiog žemėje. Be proto didžiuojamės, atsidūrę geriausių iš geriausiųjų trejetuke. Mums jau seniai nebegali būti prikišama, kad esame iš mažos šalies – juk dvejus metus iš eilės įveikėme daugiau nei 200 kulinarinių žurnalų iš viso pasaulio ir buvome pripažinti geriausiais!
Simboliška, kad kiti nugalėtojų trejeto dalyviai – JAV žurnalai. Naujausias ir storiausias (net 390 puslapių!) VMG kulinarinis žurnalas, kuris pasirodys prekyboje gruodžio 18 d., yra skirtas būtent Amerikai, konkrečiai – Niujorkui. Kurdami naujausią numerį leidome sau fantazuoti dar drąsiau, nei kurdami kulinarinę kelionę po kosmosą. Ir jau ateinantį savaitgalį tuo galėsite įsitikinti visi. Bilietas į Niujorką kainuos tik 5,99 Eur. Nekantraujame keliauti su Jumis“, – naujojo žurnalo pasirodymu džiaugiasi Alfas Ivanauskas.
Naujasis VMG kulinarinis žurnalas „Food Porn“ – tikra dovana gatvės maisto fanui. Mėsainiai, dešrainiai, gruzdintos bulvytės, storapadės picos, spurgos, tikri amerikietiški sausainiai, sūrio pyragai – iš viso daugiau nei 150 receptų šalia jau tradicinėmis tapusių VMG rubrikų.
Niujorkui dedikuotas naujausias ir storiausias (net 390 puslapių!) VMG kulinarinis žurnalas, prekybos vietose pasirodys jau gruodžio 18 d.
„Nebijome sugriauti nei vieno mito, todėl su savo skaitytojais dalijamės tiek reportažais iš „Michelin“ restorano, tiek savo įspūdžiais po vienos dienos darbo „McDonald’s“. Ir, žinoma, tradiciškai visas mūsų idėjas iliustruoja profesionalios fotosesijos, kurios šiame žurnalo numeryje ne tik originalios, bet ir laužančios visus stereotipinius kulinarinio žurnalo įvaizdžius“, – kalbėdamas apie netrukus prekybos vietose pasirodysiantį naujausią VMG leidinį sakė A. Ivanauskas.
Comments