top of page

Vištienos blauzdelės „Gyros"


Vištienos blauzdelės „Gyros", vmg receptas

1 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 45 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 30 g graikiško jogurto (1 proc. riebumo)

  • 1 šaukštelio aliejaus

  • 1 šaukšto citrinų sulčių

  • 1⁄2 šaukštelio medaus

  • Žiupsnelio saldžiųjų paprikų

  • 1 šaukštelio graikiškų prieskonių „Gyros“

  • Žiupsnelio druskos

  • 150 g KEKAVA viščiukų blauzdelių be odos

  • Pomidorų, agurkų, svogūnų, mėgstamų prieskoninių žolelių (patiekti)

1. Sumaišykite jogurtą, aliejų, citrinų sultis, medų, prieskonius ir druską, sudėkite KEKAVA viščiukų blauzdeles ir palikite marinuotis apie valandą.

2. Kepimo skardelę išklokite kepimo popieriumi, sudėkite blauzdeles kartu su marinatu ir kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje apie 45 min. Patiekite su daržovėmis.

Naujausi įrašai

bottom of page