1 asm.
Gaminimas 15 min.
Kepimas 45 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
30 g graikiško jogurto (1 proc. riebumo)
1 šaukštelio aliejaus
1 šaukšto citrinų sulčių
1⁄2 šaukštelio medaus
Žiupsnelio saldžiųjų paprikų
1 šaukštelio graikiškų prieskonių „Gyros“
Žiupsnelio druskos
150 g KEKAVA viščiukų blauzdelių be odos
Pomidorų, agurkų, svogūnų, mėgstamų prieskoninių žolelių (patiekti)
1. Sumaišykite jogurtą, aliejų, citrinų sultis, medų, prieskonius ir druską, sudėkite KEKAVA viščiukų blauzdeles ir palikite marinuotis apie valandą.
2. Kepimo skardelę išklokite kepimo popieriumi, sudėkite blauzdeles kartu su marinatu ir kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje apie 45 min. Patiekite su daržovėmis.