Tai ir pyragas, ir pica, ir užkandis. Kaip pavadinsi, nepagadinsi. Patiekalas ir receptas, kurį verta įtraukti į savo receptų knygeles.

#Alfodidysiskulinarinissou laidas galite žiūrėti čia
Karamelizuotų svogūnų pyragui-picai reikia:
300 g miltų
150 g minkšto sviesto
120 ml pieno
1 šaukštelio kepimo miltelių
SANTA MARIA akmens druskos
500–600 g raudonųjų svogūnų
2 šaukštų DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
50 ml balzaminio acto
SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“
1 KITCHEN ME karštai rūkytos antienos filė su oda
Saujos ekologiškų džiovintų abrikosų
Žalumynų papuošti
Aliejaus kepti ir formuoti tešlą
Miltus, kepimo miltelius ir SANTA MARIA akmens druską suberkite į kombaino indą, sudėkite minkštą sviestą, supilkite pieną ir užminkykite tešlą. Aliejumi suvilgytomis rankomis suformuokite paplotį, kurį padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, suberkite į keptuvę su aliejumi ir apkepkite. Kai svogūnai suminkštės, suberkite DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų ir kepkite 3–4 min., supilkite balzaminį actą, pasūdykite, užberkite SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“ ir kepkite, kol actas nugaruos. Nukaiskite.
KITCHEN ME karštai rūkytą antienos filė su oda supjaustykite plonais griežinėliais, džiovintus abrikosus – plonomis juostelėmis. Sudėliokite jas ant tešlos papločio, sužerkite svogūnus, sudėliokite antienos filė gabaliukus.
Kepkite 25–30 min. įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje.
Patiekite su mėgstamais žalumynais.
Skanaus!