2-3 asm.
Gaminimas 50 min.
Reikia:
4-5 vištienos blauzdelių 3 skiltelių česnako alyvuogių aliejaus 1 saldžiosios bulvės (batato) 1 didesnės morkos gabalėlio imbiero šaknies kokosų pieno iš anksto paruošto vištienos sultinio kario arba ciberžolės 1 šaukštelio rudojo cukraus 1 šaukšto tirpios kavos kajeno pipirų, druskos
1. Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi ir apkepkite vištienos blauzdeles.
2. Susmulkinkite česnako skilteles. Nuskuskite morką, saldžiąją bulvę ir imbiero šaknį, supjaustykite šias daržoves.
3. Į keptuvę su blauzdelėmis dėkite smulkintą česnaką, imbierą, įberkite kajeno pipirų, kario arba ciberžolės prieskonių ir viską gerai išmaišykite. Suberkite cukrų ir kavą, vėl išmaišykite.
4. Supilkite vištienos sultinį, dėkite daržoves, pasūdykite ir palikite troškintis 25 minutes.
5. Supilkite kokosų pieną, uždenkite dangtį ir palikite troškintis dar 15 minučių.
6. Paserviruokite su mėgstomis prieskoninėmis žolelėmis arba vyšniniais pomidorais.