4 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 30 min.
Orkaitės t-ra 200 °C
Reikia:
1 citrinos
1 apelsino
3 šaukštų medaus
1,2 kg vištienos blauzdelių
1 svogūno
1 skiltelės česnako
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
100 ml vištienos sultinio
½ šaukštelio maltos ciberžolės
½ šaukštelio malto šafrano
½ šaukštelio malto imbiero
Druskos, juodųjų pipirų
Išspauskite citrinos bei vieno apelsino sultis ir sumaišykite su medumi, sudėkite į mišinį vištieną ir kol kas atidėkite.
Svogūną bei česnaką nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepinkite svogūnus ir česnakus, kol taps permatomi, tada sudėkite mėsos gabalus ir gerai paskrudinkite.
Įpilkite vištienos sultinio ir 2 šaukštus marinato. Įberkite ciberžolės, šafrano, imbiero, druskos bei pipirų, viską sumaišykite ir šaukite į orkaitę. Kepkite apie 30 min.
Skanaus!