2 asm.
Gaminimas 20 min.
Kepimas 25 min.
Orkaitės t-ra 185 °C
Reikia:
apie 400 g vištienos filė
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1 šaukštelio maltos rūkytos paprikos
1 šaukšto baltojo vyno acto
1 avokado
kelių šaukštų plonai pjaustyto arba tarkuoto kietojo sūrio
200 g virtų arba konservuotų kukurūzų
2 šaukštų žaliosios citrinos sulčių
kelių šaukštų šviežių petražolių arba baziliko
druskos, juodųjų pipirų
šviežios aitriosios paprikos (pagal skonį, bet nebūtina)
1. Vištienos filė įtrinkite aliejumi, rūkyta paprika ir vyno actu.
2. Leiskite pasimarinuoti bent pusvalandį ir kepkite iki 185 °C įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
3. Avokadą supjaustykite, sumaišykite su kukurūzais ir sūrio drožlėmis.4. Apšlakstykite citrinos sultimis, apibarstykite kapotais žalumynais, pagardinkite pipirais, druska, aitriąja paprika ir patiekite su kepta vištiena.