Vištiena su avinžirniais ir mėtų padažu
- 2020-02-18
- 1 min. skaitymo

4 asm.
Gaminimas 30 min.
Reikia:
1 nedidelės česnako skiltelės
30 g šviežių mėtų lapelių
Padažui:
Šviežių mėtų lapelių
Kelių smulkiavaisių pomidorų
70 g špinatų arba kitų mėgstamų žalumynų
100 g marinuotų daržovių (paprikų, svogūnėlių, alyvuogių)
50 g razinų
400 g virtų arba konservuotų avinžirnių
500 g keptos vištienos
1 šaukšto šviežiai spaustų citrinos sulčių
60 ml alyvuogių aliejaus
1. Vištieną suplėšykite arba supjaustykite ir sumaišykite su avinžirniais.
2. Razinas kelioms minutėms užpilkite karštu vandeniu, kad suminkštėtų, nusausinkite ir užberkite ant vištienos.
3. Įmaišykite marinuotas daržoves, pjaustytus pomidorus ir žalumynus.
4. Maisto smulkintuvu sutrinkite padažui skirtus ingredientus.
5. Paruoštu padažu apšlakstykite vištieną ir apibarstykite mėtomis.