Verslo pietums siūlome šiltus ir žiemiškai sočius patiekalus trijuose Vilniaus restoranuose. Šią savaitę restoranuose ragaukite burokėlių, žirnelių ir moliūgų sriubas. Taip pat burokėlių ir rikotos sūrio paplotėlius ir specialias šefo salotas bei jautienos, vištienos ir ėrienos patiekalus.
RESTORANAS „BöFF“, Olimpiečių g. 1, Vilnius. Burokėlių sriuba. Kaina 2.90 Eur.
Barščiai (Linos Jakubauskaitės nuotr.)
Šefo salotos. Kaina 4.90 Eur.
Šefo salotos (Linos Jakubauskaitės nuotr.)
Ypatingas šefo pasiūlymas – jautiena „Burguignon“ su bulvių koše. Kaina 5.50 Eur.
Jautiena „Burguignon“ (Linos Jakubauskaitės nuotr.)
RESTORANAS „AULA“, Pilies g. 11, Vilnius.
Burokėlių ir obuolių paplotėliai su rikotos sūrio padažu. Kaina – 2,9 Eur.
Burokėlių ir obuolių paplotėliai (Linos Jakubauskaitės nuotr.)
Kreminė žaliųjų žirnelių sriuba su traškiomis šoninės juostelėmis. Kaina – 1,2 Eur.
Keptos naminės vištos blauzdelės. Blauzdelės glazūruotos meduje, patiekiama su morkų tyre bei špinatų ir bulvių bokšteliu. Kaina – 4,2 Eur.
Keptos naminės vištos blauzdelės (Linos Jakubauskaitės nuotr.)
RESTORANAS „Marché de Provence“, Pilies g. 25, Vilnius.
„Marche“ moliūgų sriuba su imbieru ir krevetėmis. Kaina – 8 Eur.
„Marche“ moliūgų sriuba (Linos Jakubauskaitės nuotr.)
Pieninio ėriuko kulniukas su topinambų ir žaliųjų žirnelių kremu bei mėtų aliejumi. Kaina – 17 Eur.
Pieninio ėriuko kulniukas (Linos Jakubauskaitės nuotr.)
„Crème brûlée“ pagal „Marché“. Kaina – 7 Eur.
„Crème brûlée“ pagal „Marché“ (Linos Jakubauskaitės nuotr.)