top of page

Verslo pietūs: „BöFF“, „Aula“, „Marché de Provence“

Verslo pietums siūlome šiltus ir žiemiškai sočius patiekalus trijuose Vilniaus restoranuose. Šią savaitę restoranuose ragaukite burokėlių, žirnelių ir moliūgų sriubas. Taip pat burokėlių ir rikotos sūrio paplotėlius ir specialias šefo salotas bei jautienos, vištienos ir ėrienos patiekalus.

RESTORANAS „BöFF“, Olimpiečių g. 1, Vilnius. Burokėlių sriuba. Kaina 2.90 Eur.

IMG_0150

Barščiai (Linos Jakubauskaitės nuotr.)


Šefo salotos. Kaina 4.90 Eur.

IMG_0096

Šefo salotos (Linos Jakubauskaitės nuotr.)


Ypatingas šefo pasiūlymas – jautiena „Burguignon“ su bulvių koše. Kaina 5.50 Eur.

IMG_0167

Jautiena „Burguignon“ (Linos Jakubauskaitės nuotr.)


RESTORANAS „AULA“, Pilies g. 11, Vilnius.

Burokėlių ir obuolių paplotėliai su rikotos sūrio padažu. Kaina – 2,9 Eur.

IMG_0306

Burokėlių ir obuolių paplotėliai (Linos Jakubauskaitės nuotr.)


Kreminė žaliųjų žirnelių sriuba su traškiomis šoninės juostelėmis. Kaina – 1,2 Eur. 

IMG_0249

Keptos naminės vištos blauzdelės. Blauzdelės glazūruotos meduje, patiekiama su morkų tyre bei špinatų ir bulvių bokšteliu. Kaina – 4,2 Eur.

IMG_0339

Keptos naminės vištos blauzdelės (Linos Jakubauskaitės nuotr.)


RESTORANAS „Marché de Provence“, Pilies g. 25, Vilnius.

„Marche“ moliūgų sriuba su imbieru ir krevetėmis. Kaina – 8 Eur.

IMG_0517

„Marche“ moliūgų sriuba (Linos Jakubauskaitės nuotr.)


Pieninio ėriuko kulniukas su topinambų ir žaliųjų žirnelių kremu bei mėtų aliejumi. Kaina – 17 Eur.

IMG_0539

Pieninio ėriuko kulniukas (Linos Jakubauskaitės nuotr.)


„Crème brûlée“ pagal „Marché“. Kaina – 7 Eur.

IMG_0493

„Crème brûlée“ pagal „Marché“ (Linos Jakubauskaitės nuotr.)


Naujausi įrašai

bottom of page