Jaukiame Žvėryno mikrorajone įsikūrusiame svetainėje-bare „Veranda“ svečiai jaučiasi lyg namuose. Virtuvėje pirmenybė teikiama natūraliems maisto produktams, sezoninėms daržovėms, užsakomoms iš lietuviškų ūkių. Vilniaus gastronomijos savaitės meniu pristato „Verandos“ virtuvės šefė Ingrida Lankelienė.
Vilniaus gastronomijos savaitės meniu: kaina 1 asmeniui – 20 Eur
Naminis vištienos kepenėlių paštetas su sėklų ir riešutų duonele
Valerijos Stonytės nuotr.
Menkės filė su krosnyje keptais burokėliais ir svieste keptomis bulvėmis, pagardintomis saldžiųjų žirnelių tyre
Valerijos Stonytės nuotr.
Karamelizuotų slyvų pyrago su krosnyje keptu morengu gabalėlis
Valerijos Stonytės nuotr.
„Verandos“ adresas: Kęstučio g. 39, Vilnius. Darbo laikas: I–III – 11:00–24:00, VII – 11:00–24:00, IV–VII – 11:00–01:00.
Daugiau informacijos apie šį ir kitus restoranus, dalyvaujančius Vilniaus Gastronomijos savaitėje, ieškokite ČIA.
NE TIK RAGAUK, BET IR VERTINK
Fotografuok labiausiai patikusį Vilniaus gastronomijos savaitės patiekalą, siųsk nuotrauką su trumpu komentaru ir savo vardu bei pavarde į VMGonline.lt FB ir galbūt tu laimėsi specialius VMG prizus. Tas restoranas, kurio nuotraukų Vilniaus gastronomijos savaitės lankytojai atsiųs daugiausiai, gaus piniginį prizą – čekį, išleisti VMG paslaugoms.
Rink geriausią Vilniaus gastronomijos savaitės padavėją, siųsk jo vardą ir pavardę su trumpu komentaru į VMGonline.lt FB. Daugiausiai pagyrų sulaukęs padavėjas bus apdovanotas specialiu VMG prizu!