top of page

Veršienos nugarinė su kario padaže troškintomis daržovėmis


Veršienos nugarinė su kario padaže troškintomis daržovėmis, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 30 min.



Reikia:

  • 4 veršienos nugarinių su kaulu

  • 6 „šalotinių“ svogūnėlių

  • 300 g rudųjų pievagrybių (arba paprastų)

  • 200 g konservuotų kukurūzų burbuolių

  • 400 g virtų jaunų bulvyčių

  • 1 brokolio

  • 200 g kokosų pieno

  • 10 g kario miltelių

  • 2 anyžiaus žvaigždučių

  • druskos, pipirų

  • ryšelio kalendrų

  • aliejaus (kepti)

1. Veršienos nugarinę apkepkite iš abiejų pusių. Pabarstykite druska ir pipirais.

2. Nuluptus „šalotinius“ svogūnėlius kepkite aliejuje. Po to sudėkite pievagrybius (jei dideli, perpjaukite per pusę), žiedynais išskaidytus brokolius, kukurūzų burbuoles ir virtas bulves.

3. Užpilkite kokosų pienu ir sudėkite kario miltelius bei anyžių. Pagardinkite druska ir pipirais.

4. Garuojantį troškinį sudėkite į indelį, ant viršaus – kepsnį. Papuoškite kalendromis.

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page