top of page

Velykų egzotika, kuri sužavės net konservatyvią močiutę: tortilija su tunu



Burrito, enchilada, quesadilla – tai tik keletas skirtingų meksikiečių patiekalų, kuriems naudojama tortilija. Šį universalų Centrinės Amerikos maisto produktą siūlome Velykoms. Jei tunui simpatijų nejaučiate, išmėginkite kitas versijas.


Jums reikės:

1–2 marinuotų paprikų puselių

50 g juodųjų pupelių

½ raudonojo svogūno

Kalendrų

50 g „Felix“ mėsainių padažo

2 tortilijų

100 g tarkuoto sūrio

100 g konservuoto savo sultyse tuno

  1. Tortiliją ištepkite padažu.

  2. Apibarstykite sūriu, uždėkite pupelių, tuno, smulkintos paprikos, pakapoto svogūno ir kalendrų.

  3. Perlenkite ir apkepkite grilinėje keptuvėje.

Naujausi įrašai

bottom of page