Sveiki sulaukę Šv. Velykų! Su pabudimu, su pavasariu, su skaniu gyvenimu! Gerų metų, stiprių kiaušinių ir ...kelionių jau ne tik namų virtuvėse!
Mes gaminome ir rašėme, o jūs skaitėte ir gaminote šią savaitę daugiausia apie kiaušinius ir iš jų. Buvo ir salotų, ir kepinių, ir pagardų, ir net naujas marginimo būdas.
Taigi, ką labiausiai skaitėte?
Mielinė karūna Velykoms, o jeigu ne taip poetiškai – tai mielinis pyragas-gražuolis su varške ir šilauogėmis. Kvepiantis, minkštas ir gardus. Tokio pyrago gabaliukas tiks ir pusryčiams, ir svečių lauknešėliui. Juk taip malonu gauti dovanų. Receptą rasite čia.
Šiandien pasaulis iš proto kraustosi dėl juodojo perlo spalvos. Alfas ieškojo būdo, kaip išgauti kaip tik tokią ir... atrado! Visiškai natūralus, labai paprastas, bet genialus! Pirmas toks ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje! Išsisaugokite ir kitiems metams! Instrukcija yra čia.
Velykų boba turi būti aukšta, didelė ir kuo turtingesnė skonių – tikima, kad kaip tik tokia lemia gerus metus, gerą derlių ir visokeriopą pilnatvę. 6 ieškomiausius #vmgonline receptus rasite čia.
Kūrybiškas ir įkvepiantis daržovių patiekalas, kuris papuoš ir švenčių, ir kasdienį stalą. Lengvas receptas, todėl šį grožį užsiauginti tikrai pavyks kiekvienam! Šis patiekalas puikiai tiks sunaudoti po Velykų likusius nesuvalgytus margučius . Kaip daržą sodinti ir prižiūrėti, žiūrėkite čia.
Klasikų klasika. Vienų nemėgstami, kitų dievinami. Paprastai kone pirmieji dingsta nuo vaišių stalo. Kiekviena šeimininkė turi savo įdarytų kiaušinių receptą ir slaptus ingredientus, o Alfas dalinosi idėjomis, kurios praturtins jums jau žinomas įdarytų kiaušinių paslaptis.
Gardžių Velykų, stiprių kiaušinių!