4 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 1 val.
Zzz 2-3 val.
Reikia:
4 antienos kulšelės
2 apelsinai
2 šaukštai terijakio padažo
2 šaukštai sojų padažo
2 šaukštai aliejaus
1. Išspauskite 1 apelsino sultis, nutarkuokite žievelę. Sumaišykite apelsinų sultis, žievelę, česnako tyrę FELIX, imbiero tyrę FELIX, terijakio ir sojų padažus bei aliejų. Šia mase įtrinkite antieną ir palaikykite 2–3 val., o geriausiai – per naktį. 2. Antieną su visu marinatu sudėkite į gilią skardelę. Supjaustykite likusį apelsiną ir riekelėmis sudėkite ant antienos. Indą su antiena uždenkite aliuminio folija ir šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 60 min.
Comments