top of page

Varškės biskvitas su liofilizuotomis uogomis


Reikia:

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • 250 g miltų

  • 250 g maskarponės

  • 5 kiaušinių

  • 200 g DAN SUKKER cukraus „Panevėžio plius“

  • 150 g sviesto

  • 2 saujų liofilizuotų aviečių


1. Išsukite kambario temperatūros sviestą. Sukdami po truputį berkite cukrų, muškite po vieną kiaušinį. Sukite, kol nesijaus cukraus kristalų.

2. Įmaišykite maskarponę.

3. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Išmaišykite.

4. Atsargiai suberkite liofilizuotas uogas.

5. Gautą masę sudėkite į torto formą.

6. Kepkite 180 °C orkaitėje apie 40–45 min.

Naujausi įrašai

bottom of page