Reikia:
4 baltos žuvies filė po 140–160 g
2 šaukšteliai prieskonių mišinio žuviai
4–8 burokėlių lapai
Druskos
Aliejaus patepti
4 baltos žuvies filė po 140–160 g
2 šaukšteliai prieskonių mišinio žuviai
4–8 burokėlių lapai
Druskos
Aliejaus patepti
Švelnu, gardu ir paprasta. Ir baisus žodis „dietiška“. Bet jo gal nesakykime, nes niekas neatpažins – skonis toks, kad ne tik kasdieniam stalui šie vyniotiniai tinkami.
1. Žuvies filė šiam patiekalui reikia rinktis ilgesnę, pvz., menkės. Žuvį švelniai pamuškite, apibarstykite prieskonių mišiniu žuviai ir palikite 5–10 min.
2. Žuvį dėkite ant burokėlių lapų, suvyniokite ir sutvirtinkite iešmeliais. Dėkite vyniotinius į garų puodą ir virkite 12–15 min.
3. Patiekite su „basmati“ ryžiais ir žirneliais.