Pigus užkandis, dėl kurio ispanai eina iš proto
- 2020-04-01
- 1 min. skaitymo

Reikia:
1 pailgos kvietinės duonos (čiabatos tipo)
Šviežio rozmarino šakelės
Geros kokybės alyvuogių aliejaus (pašlakstyti)
1–2 KIETAVIŠKIŲ avietinių pomidoriukų
2–3 skiltelių česnako
Žiupsnelio druskos
Supjaustykite duoną, rozmarino šakele lengvai pašlakstykite aliejumi ir paskrudinkite skrudintuvu arba po įkaitinta grilio spirale orkaitėje.
KIETAVIŠKIŲ avietinius pomidoriukus ir česnako skiltelę sudėkite į trintuvo indą ir susmulkinkite.
Paskrudintą duoną įtrinkite česnaku ir gausiai aptepkite pomidorų mase. Pagardinkite druska ir alyvuogių aliejumi.
Skanaus!