2 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
šaldyto prancūziško batono
anties krūtinėlės arba kumpio
bri sūrio
apelsinų arba kokio nors kito rūgštesnio džemo
kelių šviežaus čiobrelio lapelių
1. Susmulkinkite anties krūtinėlę, plonais griežinėliais supjaustykite bri sūrį. Apibarstykite čiobrelių lapeliais.
2. Krūtinėlę ir sūrį dėkite į skardą (pirmiausia sūrį, po to krūtinėlę) ir ant viršaus paskirstykite kelis šaukštus džemo.
3. Skardą ir šaldytą prancūzišką batoną pašaukite į iki 200 °C temperatūros įkaitintą orkaitę, kepkite su griliaus arba karšto oro apipūtimo funkcija.
4. Apkeptu įdaru tepkite riekelėmis supjaustytą batoną ir patiekite.