4 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 15 min.
Orkaitės t-ra 190 °C
Reikia:
50 g panko džiuvesėlių
50 g maltų migdolų
50 g tarkuoto kietojo sūrio
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Žiupsnelio maltos saldžiosios paprikos
80 g sviesto
400 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juostelių
1. Sumaišykite kartu panko džiuvesėlius, migdolus ir kietąjį sūrį, įberkite druskos, pipirų ir maltos paprikos. Sviestą ištirpinkite.
2. LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos juosteles apvoliokite svieste, o po to dribsnių, migdolų ir sūrio mišinyje. Dėkite apvoliotus mėsos gabaliukus ant išklotos kepimo popieriumi skardos. Kepkite įkaitintoje iki 190 °C orkaitėje apie 15 min. – kol gražiai apskrus.
3. Patiekite su naminiu padažu.
Comments