
Reikia:
200 g sviesto
150 g DANSUKKER cukraus miltelių
2 trynių
50 ml apelsinų sulčių
300 g miltų
50 g migdolų miltų
Žiupsnelio druskos
1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C, kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Minkštą sviestą sumaišykite su DANSUKKER cukraus milteliais, po vieną įpilkite trynius ir po truputį apelsino sultis. Išmaišykite.
3. Suberkite miltus su druska ir labai greitai užminkykite tešlą.
4. Suformuokite diską, suvyniokite jį į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą valandai.
5. Tešlą iškočiokite 0,5 cm storio lakštais. Išspauskite sausainius norimų formų formelėmis.
6. Kepkite 12–15 min. Ataušinkite sausainius ant grotelių.