Šiltų salotų su vištiena ir traškiais trupiniais receptas – Cezario salotų giminaitis.
#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite ČIA
Traškioms salotoms reikia:
3–4 SPILVA keptų paprikų
300 g vištienos filė
3–4 pievagrybių
2–3 morkų
1 nedidelio brokolio
3–4 skiltelių česnako
50 g TALER duonos traškučių
1 šaukštelio SANTA MARIA maltos saldžiosios paprikos
1 gūžės romaninių salotų
20–30 g kietojo sūrio
Mikrožalumynų puošti
Druskos
Pipirų
Aliejaus kepti
2–3 kupinų šaukštų „Hoisin“ padažo
Supjaustykite nedideliais gabaliukais morkas, brokolį, pievagrybius ir SPILVA keptas paprikas. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sužerkite morkas, pievagrybius, brokolį ir lengvai pakepkite. Pabaigoje sudėkite paprikas. Daržoves pasūdykite, užberkite pipirų, sudėkite pjaustytą papriką ir supilkite „Hoisin“ padažą ir patroškinkite dar 3–4 min. Daržovės turi likti traškios, neperkepkite.
Vištienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais, pabarstykite druska ir pipirais, sudėkite dalį smulkintų česnakų ir pakepkite kitoje keptuvėje. Neperkepkite – užtenka 4–5 min.
TALER duonos traškučius lengvai sutraiškykite, pabarstykite SANTA MARIA maltomis saldžiomis paprikomis, smulkintais česnakais ir užtarkuokite kietojo sūrio. Kepkite orkaitėje apie 3–4 min.
Į lėkštę sudėkite salotų gabaliukus, daržoves, vištieną ir pabarstykite traškučiais. Puoškite mikrožalumynais.
Skanaus!
Comments