top of page

TOP5: ką įdomaus skaitėte šią savaitę?

Savaitė tokia, kad tikrai yra kuo džiaugtis. Rugsėjo pabaiga, o vis dar galima nusimaudyti jūroje (ar bent pagulėti saulėje), išeiti į miestą pavalgyti; miške dar yra grybų, todėl galime išvirti šviežutėlę grybienę, o sodai vis dar lepina vaisiais, kurie lengvai virsta skaniausiais desertais. Pasimėgaukime!

Ką skaitėte šią savaitę?



Su portalo Delfi" žurnaliste, aktualijų laidų vedėja Kristina Pocyte susitinkame kasdien: ji į mūsų dieną atveda" įdomių pašnekovų, istorijų, naujienų, aktualijų. O jeigu tektų kartu pusryčiauti? Deja, deja, gali būti, kad šiokiadieniais pusryčių nė negautumėte... Bet štai apie savaitgalinius galima ir pasvajoti. Pokalbio pabaigoje – omleto iš visko, kas šaldytuve, receptas! Skaitykite ČIA.


Rudens sezono namų virtuvės favoritai – troškiniai su daržovėmis. Beveik visada žaibiškai gaminami, beveik visada nepriekaištingos sudėties su daug daržovių ir ankštinių, ir beveik visų visada mielai valgomi ir laukiami. Ir dar labai jaukūs. Šią savaitę pasiūlėme Jums 10 receptų. Visi jie ČIA.


Smagu, kad vis dar galime mėgautis pusryčiais, pietumis ar vakarienėmis mieste. Smagu, kad išėję į miestą ieškome tikrų dalykų: tikro kokybiško maisto, tikrai jaukaus interjero ir tikrai gero jausmo būti. Koronavirusas, matyt, išmokė mums ne tik skinti dieną", bet ir nusiskinti" tikrai pačius kokybiškiausius pojūčius. Kaune yra naujas tikrai gero maisto restoranas. Apie jį skaitykite ČIA. Gal jau irgi lankėtės?


Saugiai jaučiamės, kai turime sprendimą visiems gyvenimo atvejams. Ir puiku, jeigu jis yra pakankamai greitas, be įmantrių ingredientų ir tinkamas daugelio skoniams bei poreikiams. Kaip tik toks yra visiškai veganiškas, nes be kiaušinių ir augalinio pieno, bet absoliučiai visų giriamas kriaušių pyragas. Kriaušių pilni sodai ir turgūs, tad neabejokite! Receptas yra ČIA.


Naujo sezono laidoje „Alfas vienas namuose“ Alfas ruošė rudeniškus dalykus, pavyzdžiui, gardžią adžiką su žaliosiomis paprikomis ir česnaku, šlapią rudenišką obuolių ir migdolų pyragą, tirštą grybų sriubą su orkaitėje keptais kopūstais ir čeburekus su dviem skirtingais įdarais: lašiša ir grybais! Leiskite naujiems skonių hitams skambėti ant Jūsų stalo! Visą rudenišką #Alfodidysiskulinarinissou repertuarą rasite ČIA.


Iki skanaus!




Naujausi įrašai

bottom of page