top of page

Tokios picos dar nebūsite kepę – atsivalgyti nepavyks


vetegariška pica, VMG receptai
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 1 vid. dydžio brokolio

  • 1 kiaušinio

  • 100 g tarkuoto kietojo sūrio

  • 50 g avižinių miltų

  • Mėgstamų prieskonių (rozmarino, čiobrelio, šalavijo)

  • 1 šaukštelio džiovinto raudonėlio

  • Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • 1 skiltelės česnako

Priedai:

  • 8–10 vyšninių pomidoriukų

  • 120 g SUSLAVIČIAUS pomidorų padažo „Originalus“

  • 325 g ANAMMA sojų faršo (1 pakuotės)

  • 1 svogūno

  • 1 morkos

  • 1–2 skiltelių česnako

  • Aliejaus (kepti)

  • Kietojo sūrio (pabarstyti)

  • Žalio svogūno (jei pageidaujate)


  1. Brokolį suskirstykite žiedynais, sudėkite į smulkintuvo indą, įmuškite kiaušinį, suberkite sūrį ir miltus, prieskonius ir česnaką. Sutrinkite iki vientisos masės.

  2. Suformuokite paplotį kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Išlyginkite.

  3. Šaukite į iki įkaitintą 180 °C orkaitę ir kepkite 15 min. Išimkite.

  4. Supjaustykite vyšninius pomidoriukus pusiau.

  5. Picos pagrindą patepkite SUSLAČIAUS pomidorų padažu „Originalus“.

  6. Sudėkite pakepintą faršą su daržovėmis, užberkite sūrio, sudėliokite pomidoriukus.

  7. Vėl šaukite į orkaitę ir kepkite dar 7–10 min.

  8. Priedui paruošti supjaustykite svogūną ir morką nedideliais kubeliais, pasmulkinkite česnaką. Daržoves pakepkite su šlakeliu aliejaus, kol suminkštės, suberkite ANAMMA sojų faršą ir pakepkite dar 4–5 min.

Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page