Puikiai Velykų pietų pradžiai – karšto rūkymo skumbrė, deranti su gaiviais agurkais ir saldžios rūgštelės skonio granatų sėklytėmis. Bet svarbiausia, kad šios salotos paruošiamos be galo greitai!
Jums reikės:
½ karštai rūkytos „FIŠ Kintai“ skumbrės
½ agurko
2 mažų romaninių salotų
½ mėlynojo svogūno
10 g kalendros
50 g kietojo sūrio
100 g „Felix“ česnakinio padažo
100 g skrebučių
30 g granatų
Salotų lapelius sudėkite į lėkštę.
Užpilkite „Felix“ česnakiniu padažu.
Užbarstykite skrebučių.
Sutarkuokite agurką ir uždėkite ant salotų.
Svogūną supjaustykite skiltelėmis ir uždėkite jį ant salotų lapų.
Sudėkite plėšytą skumbrę.
Užberkite granatų sėklų, papuoškite kalendromis ir užtarkuokite kietojo sūrio.
Komentarai