Reikia:
125 g šalto VILNIAUS margarino „Kepiniams“
250 g miltų
2 šaukštų aguonų
1 šaukštelio maltų kalendromis
100 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštelio druskos
200 g varškės kepiniams
50 g smulkintų anakardžių
3–4 apelsinų
Kiaušinio plakinio
1–2 šaukštų DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
Šaltą VILNIUS margariną „Kepiniams“ sukapokite peiliu kartu su miltais, aguonomis, kalendromis, DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“ ir druska iki smulkių kruopelyčių. Varškę kepiniams sudėkite į miltų ir margarino mišinį. Greitai užminkykite tešlą.
Iškočiokite tešlą 0,7 cm storio lakštu. Į vidurį suberkite smulkintus anakardžius. Ant jų sudėkite nuluptus ir supjaustytus riekelėmis apelsinus. Tešlos kraštus užlenkite ant viršaus. Kraštus patepkite kiaušinio plakiniu ir pabarstykite DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi.
Kepkite apie 45 min. iki 185 °C įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!