Idealus penktadienio vakaro planas – žaibiška kelionė į Tailandą, kur nukels kvapni tailandietiška jautiena su daržovėmis ir paskrudintais anakardžių riešutais.
Jums reikės (4 porcijos):
1 šaukšto „Santa Maria“ raudonosios kario pastos
1 pakelio „Santa Maria“ saldžiarūgščio WOK padažo
1 pakelio „Santa Maria“ kiaušininių makaronų
500 g jautienos išpjovos
2 raudonųjų svogūnų
100 g kopūsto
100 g šviežių žaliųjų pupelių
1 morkos
4 šaukštų kepimo aliejaus
200 ml anakardžių riešutų
Kaip gaminti:
1. Paruoškite makaronus pagal pakuotės nurydomus. Tuomet atvėsinkite juos šaltame vandenyje ir padėkite į šalį. 2. Smulkiai supjaustykite daržoves ir mėsą. 3. Paskrudinkite anakardžių riešutus sausoje keptuvėje. 4. Pakepkite mėsą aliejuje aukštoje temperatūroje, kol ji gražiai apkeps, tada sudėkite daržoves. 5. Pakepinkite maišydami maždaug 2–3 min., kol mėsa iškeps, o daržovės sušils. 6. Supilkite WOK padažą ir įmaišykite anakardžių riešutus. 7. Pakepkite makaronus karštoje keptuvėje su kario pasta, sumaišykite ir patiekite makaronus lėkštėje kartu su mėsa ir daržovėmis.