Reikia:
Kalakutienai paruošti:
350 g kalakutienos krūtinėlės
žiupsnelio druskos
žiupsnelio pipirų
1 šaukšto aliejaus
2 šakelių rozmarinų
2 bandelių
1 šaukšto sviesto
žiupsnelio Provanso žolelių
2 šaukštų majonezo
2 šaukštų jogurto
400 g paruoštos kalakutienos
kelių šakelių rozmarinų
½ avokado
kelių šaukštų marinuotų rausvųjų svogūnų
saujos šviežių špinatų
1 pomidoro
kelių šaukštų „Džiugo“ sūrio
1. Paruoškite kalakutieną: mėsą įtrinkite prieskoniais ir palikite marinuotis apie 3 valandas.
2. Kalakutieną ilgai troškinkite ar kepkite žemoje temperatūroje. Paruoštą atvėsintą mėsą prieš patiekdami apkepkite ant grotelių su rozmarinų šakelėmis.
3. Majonezą sumaišykite su jogurtu.
4. Bandeles perpjaukite pusiau, aptepkite sviestu, pabarstykite Provanso žolelėmis ir lengvai paskrudinkite.
5. Apatines bandelių puses aptepkite padažu, uždėkite špinatus, sutrintą avokadą, svogūnus, apkepintą kalakutieną, „Džiugo“ sūrį ir apkeptus pomidoro griežinėlius.
6. Viršutinę bandelę aptepkite padažu ir uždenkite apatinę.