2 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
200 g vištienos filė
šaukštelio kario prieskonių
druskos, pipirų
šlakelio aliejaus
1 nedidelio prancūziško batono
1 nedidelio mango
kelių šaukštų majonezo
žiupsnelio cukraus
žiupsnelio džiovintų aitriųjų paprikų
kelių šakelių raudonųjų serbentų
mėtos šakelės
1. Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Pagardinkite druska, pipirais ir kario milteliais.
2. Padažui skirtą mangą nulupkite, supjaustykite kubeliais ir maisto smulkintuvu sutrinkite su majonezu, aitriąja paprika, žiupsneliu cukraus ir druskos.
3. Prancūzišką batoną perpjaukite išilgai, aptepkite majonezu ir išdėliokite vištienos gabalėlius.
4. Papuoškite serbentais ir mėtų lapeliais.
Comments