Subalansuota vasarai: kava glacee su rožėmis


Kava su ledais, VMG
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


1 asm.

Gaminimas 5 min.

Reikia:

  • 30 ml „Nespresso" espreso

  • 50 ml migdolų pieno

  • 150 g vanilinio plombyro

  • 30 g rožių sirupo

  • 10 ml rožių vandens

  • Rožių žiedlapių ir migdolų riekelių (papuošti)

  1. Į plaktuvo indą supilkite espresą, migdolų pieną, ledus, rožių sirupą ir rožių vandenį. Visus ingredientus suplakite kartu.

  2. Supilkite į stiklinę, papuoškite rožių žiedlapiais ir migdolų riekelėmis.

  3. Patiekite nedelsdami. Jei pageidaujate, į gėrimą galite dar įdėti papildomą ledų rutuliuką.


Skanaus!