top of page

Su majonezu – skaniau. 5 receptai ,,su charakteriu": nuo salotų iki trintos sriubos

Majonezas yra puikus pagardas, jeigu su juo elgiamasi subtiliai ir eleganiškai. Per didelis jo kiekis gali sugadinti net skaniausias salotas, tada sakome, kad daržovės plaukia majoneze. Tačiau tinkamas šlakelis šio charakteringo pagardo yra lyg paskutinis patiekalo akordas, be kurio maistas netektų išraiškingumo. Net Jos Didenybės Karalienės Elžbietos vienas mėgstamiausių patiekalų, sumuštinis su tuno majonezu, neįmanomas paruošti majonezo!


„OBELIŲ“ majonezų asortimentą sudaro trys majonezo rūšys: lengvesnės tekstūros ,,Tradicinis“, gaminamas be konservantų, riebesnis ,,Originalus“ gaminamas be konservantų ir krakmolo, švelnesnio skonio ,,Premium“ – be krakmolo ir iš laisvai laikomų vištų kiaušinių. Visų rūšių majonezai yra praturtinti vitaminu D!

OBELIŲ majonezai tinka marinuoti mėsą, salotoms, sumuštiniams, bulvytėms. Išsirinkite mėgstamiausią patiekalams, kurie be šlakelio majonezo netektų savo charakterio!








Skanaus.



Comments


Naujausi įrašai

bottom of page