Lengvai ir greitai pagaminamas spagečių su pievagrybiais ir duonos trupinukais patiekalas.
4 asm.
Gaminimas 25 min.
Makaronams su pievagrybiais reikia:
Aliejaus kepti
Druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų300 g spagečių
400 g pievagrybių
2 skiltelės česnako
3–4 šakelės petražolių
1. Užvirinkite vandenį ir įdėkite makaronus.
2. Pievagrybius, priklausomai nuo dydžio, perpjaukite pusiau arba ketvirtadaliais. Keptuvėje gana stipriai įkaitinkite aliejų, įdėkite sutraiškytas česnako skilteles.
3. Kepkite, kol apskrus, tada išimkite ir suberkite grybus. Pasūdykite. Apkepkite iki gražios aukso spalvos.
4. Duonos riekelę pasmulkinkite (iki smulkių trupinukų arba galite palikti stambesnius gabaliukus) ir suberkite viską į keptuvę su grybais. Permaišykite, įberkite šviežiai grūstų juodųjų pipirų, petražolių lapelių.
5. Grybus patiekite su makaronais. Pageidaujant galima užberti sūrio.
Skanaus
Kommentare