4 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
400 g spagečių
Avokadų padažui:
2 sunokę avokadai
100 g kreminio sūrelio („Philadelphia“ tipo)
4–5 šakelės baziliko
½ žaliosios citrinos sulčių
Žiupsnelis tarkuotos žaliosios citrinos žievelės
Žiupsnelis aitriųjų paprikų
Druskos
1. Išvirkite spagečius taip, kaip nurodyta ant įpakavimo.
2. Kol verda makaronai, išskobkite avokadų minkštimą ir sudėkite į smulkintuvo indą, ten pat sudėkite sūrelį, baziliką, supilkite citrinos sultis, sudėkite citrinos žievelę, įberkite druskos ir aitriųjų paprikų miltelių. Viską sutrinkite iki vientisos masės.
3. Dar karštus makaronus patiekite su padažu.
4. Kadangi padažas gali patamsėti, gaminkite jį prieš pat tiekdami.