2 asm.
Gaminimas 15 min.
1 svogūno
2–3 skiltelių česnako
Aliejaus (kepti)
150 g špinatų
300 g arba 2 skardinių GLOBUS VITAL sojų pupelių
200 ml kokosų pieno
½ šaukštelio geltonosios kario pastos
½ šaukštelio ciberžolės
Žiupsnelio druskos
1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Pakepinkite keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Sudėkite į keptuvę špinatus – jei naudojate mažuosius špinatus, tuomet nereikia smulkinti, o
didžiuosius pasmulkinkite. Kepkite 3–4 min., kol špinatai apvys.
2. Sudėkite GLOBUS VITAL sojų pupeles, supilkite kokosų pieną, suberkite kario pastą ir
ciberžolę. Viską išmaišykite ir troškinkite nustatę mažą kaitrą, kol tūris sumažės trečdaliu.
Paragaukite, jei trūksta druskos, pasūdykite.
Skanaus!
Daugiau išradingų, greitai pagaminamų patiekalų vegetamams ir visavalgiams tik rasite naujame žurnalo VERDU IR KEPU numeryje, kurį galite įsigyti ČIA
Comentarios