top of page

Sočios ant grilio keptų dešrelių salotos


ant grilio keptų dešrelių salotos, VMG receptai
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą VIENAS GAMTOJE ir video receptą rasite ČIA


Reikia:

  • 1 vid. dydžio raudonojo svogūno

  • 2 raudonųjų paprikų

  • 1 geltonosios paprikos

  • 300 g dešrelių griliui

  • 1 šaukštо baltojo vyno acto

  • 3 šaukštų aliejaus

  • 3–4 šakelių petražolių

  • 1 šaukšto garstyčių

  • Druskos

1. Svogūną supjaustykite storais žiedais. Paprikas perpjaukite į 2–3 dalis. Sudėkite ant grotelių paprikas bei svogūną ir iškepkite.

2. Kartu sudėkite ir grilio dešreles. Viską iškepkite, supjaustykite vid. dydžio gabaliukais.

3. Svogūnų žiedus atskirkite.

4. Visus ingredientus gražiai sudėliokite serviravimo inde.

5. Viską pašlakstykite baltojo vyno actu, alyvuogių aliejumi, smulkintomis petražolėmis, įdėkite garstyčių, įberkite druskos ir viską permaišykite. Valgykite dar šiltas.

BARBORA receptų skiltyje vienu mygtuko paspaudimu galite visus šiuos produktus sudėti į pirkinių krepšelį.


Skanaus!

Comentarios


Naujausi įrašai

bottom of page