4 asm.
Gaminimas 10 min.
Reikia:
pjaustyto šviežio ananaso
1 apelsino
gabalėlio meliono arba arbūzo
įvairiausių šviežių arba šaldytų uogų
2 šaukštų cukraus sirupo
500 ml imbierinio limonado
ledukų
1. Į kokteilinę dėkite pjaustytą ananasą, supilkite 250 ml limonado ir dėkite ledukus. Pasirinkę kokteilinės funkciją „ledo grūstuvas“.
2. Tuo metu, kol grūdamas ledas, norimais smulkiais gabalėliais supjaustykite melioną arba arbūzą, griežinėliais supjaustykite apelsiną.
3. Į masę kokteilinėje įpilkite du šaukštus cukraus sirupo, dar kartą viską pertrinkite
4. Vaisius ir uogas dėkite į ąsotį, įdėkite ir šiek tiek ledukų bei supilkite likusį imbierinį limonadą.
5. Ledukų masę iš kokteilinės pilkite į ąsotį ir patiekite.
Comments