4 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
300 g vyšninių pomidoriukų
400 g žaliųjų smidrų
150 g fetos
150 g salotų lapų mišinio
5–6 šakelių krapų
1 skiltelės česnako
Šlakelio alyvuogių aliejaus
1 citrinos sulčių
Žiupsnelio druskos
1. Smidrus nuvalykite, supjaustykite nedideliais gabaliukais, 4–5 min. pakepinkite su trupučiu aliejaus. Pomidoriukus supjaustykite pusiau arba, jei labai maži, galite paliki nepjaustytus.
2. Lėkštę įtrinkite česnako skiltele – taip dažnai daroma gaminant „Cezario“ salotas.
3. Sudėkite į lėkštę salotų lapus, smidrus, pomidoriukus, patrupinkite sūrio, gausiai užberkite krapų, pasūdykite, pašlakstykite citrinos sultimis ir aliejumi.