top of page

Smidrų salotos su pomidorais ir feta


Smidrų salotos su pomidorais ir feta, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 300 g vyšninių pomidoriukų

  • 400 g žaliųjų smidrų

  • 150 g fetos

  • 150 g salotų lapų mišinio

  • 5–6 šakelių krapų

  • 1 skiltelės česnako

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

  • 1 citrinos sulčių

  • Žiupsnelio druskos

1. Smidrus nuvalykite, supjaustykite nedideliais gabaliukais, 4–5 min. pakepinkite su trupučiu aliejaus. Pomidoriukus supjaustykite pusiau arba, jei labai maži, galite paliki nepjaustytus.

2. Lėkštę įtrinkite česnako skiltele – taip dažnai daroma gaminant „Cezario“ salotas.

3. Sudėkite į lėkštę salotų lapus, smidrus, pomidoriukus, patrupinkite sūrio, gausiai užberkite krapų, pasūdykite, pašlakstykite citrinos sultimis ir aliejumi.

Naujausi įrašai

bottom of page